תפריט
המנות שבתפריט עשויות להכיל ביצים, סויה, בוטנים, גלוטן (חיטה), שיבולת שועל, אגוזים, דגים, שומשום, מרכיבים אלרגניים נוספים וזיתים העשויים להכיל חרצנים.
חציל חצוי ואפוי בתנור, בתיבול שמן זית, לימון, מלח ופלפל.עם טחינה, קרם לימון כבוש, סלסת עגבניות עם עשבי תיבול טריים, שום קונפי ושמן זית. בליווי פלוט לחם.
קוביות דג משתנה לפי השף, צנונית קריספית, פרי העונה, קרם שום לימון, גרידת לימון ותערובת עשבי תיבול. בתיבול גספצ'ו מרענן ונגיעות שמן זית, בליווי פלוט לחם.
פוקצ'ה אפויה בטאבון, מתבלים טחינה, ממרח פלפלים קלויים.
מאפה במילוי בשר בקר וכבש, ירקות שורש, פלפל קלוי, זיתי קלמטה, צנוברים ועשבי תיבול. בליווי טחינה.
משתנה כל יום.
פטריות שמפניון מוקפצות במרינדה אסייתית ואגוזי לוז קלויים.
פוקאצ'ה אפויה בטאבון עם בצל מקורמל, תערובת פטריות וקרעי בשר אסאדו בבישול ארוך. ברוטב ציר בקר, שום קונפי.
נתחי סינטה בתיבול שמן זית ובלסמי מצומצם וגלדי בצל אפויים, עגבניות שרי, צנונית קריספית ושום קונפי. בליווי פלוט לחם.
פרוסות סינטה צלויות במידת עשית "מדיום", שום קונפי, מלח גס, פלפל גרוס וחרדל דיז'ון, בתוספת רליש מלפפונים כבושים ופלוט. מוגש קר.
סיגר ממולא בשר טלה, צנוברים ותבלינים ארומטיים, בזיגוג טחינה גולמית וסילאן.
פטה כבד עוף, עם ריבת בצל/עגבניות שרי )משתנה(, בעיטור שברי פיסטוק. מגיע עם פלוט של בצק פריך.
מלפפון, עגבנייה, חסה עלי בייבי, צנונית, בצל סגול, זיתי קלמטה וקרוטונים ברוטב ויניגרט הדרים.
קינואה אדומה אורגנית, סלרי, רכז רימונים, אגוזי לוז, בצל, שמן זית, מלח פלפל, מיץ לימון וסלסת עגבניות וחמוציות.
נתחי פרגיות במרינדה, צרובים בגריל ומוקפצים עם פטריות, גלדי בצל ושעועית ירוקה. על מצע עלים ירוקים, עגבניות שרי ומלפפון ובעיטור שומשום קלוי.
מוגש עם צ׳יפס ושתייה קלה לבחירה: לימונדה / תפוזים.
מוגש עם שתייה קלה לבחירה: לימונדה / תפוזים.
פיתה ממולאת בקציצת טלה אפויה בטאבון, מתובלת עם כוסרבה, בצל, ראס אל חנות ותבלינים ארומטיים. בתוספת צ׳יפס.
דג אפוי במרינדת עשבי תיבול ונגיעות שמן ירוק. בתוספת שעועית ואורז מג'דרה.
קציצת המבורגר עסיסית במשקל 250 גרם צלויה בגריל בתוספת צ'יפס.
תוספות לבחירה: פטריות 12 | פלפל חריף 9 | בצל מטוגן 9 | עין הפוכה 12 | ביצת עין 12 | קציצה נוספת 39 | אסאדו 26
נתח אנטריקוט מיושן 350/250 גרם, צ'ימיצ'ורי בתוספת תפו״א קריספי בעשבי תיבול.
סטייק סינטה מיושן 250 גרם צלוי על הגריל, שעועית ירוקה מוקפצת.
מדליוני פילה בקר 200 גרם בתוספת בטטה, פטריות, שעועית ירוקה מוקפצת, מוגש עם רוטב יין אדום בצד.
ראגו טלה עם ירקות שורש בבישול ארוך, גלדי בצל, קוביות חציל, עגבניות שרי, גרגרי חומוס, צנוברים, עשבי תיבול, טחינה ותבלינים ארומטיים במחבת לוהט עטוף בצק, מגיע עם סלט עלים בצד.
חזה עוף צרוב, פסטה, פטריות, שעועית ירוקה, שום קונפי, בצל ועשבי תיבול. ברוטב אסייתי.
פרגית צלויה על הגריל במרינדה , בתוספת תפו״א קריספי בעשבי תיבול ושעועית ירוקה מוקפצת.
300 גר׳ עם ירקות צלויים ותוספת לבחירה.
בשר אסאדו בבישול ארוך, ברוטב ברביקיו ביתי מוגש עם תפוחי אדמה קריספי ועשבי תיבול
חזה עוף טרי בציפוי תערובת פריכה של פרורי לחם ופנקו בתוספת צ'יפס.
צלעות טלה, ירקות על האש ותוספת לבחירה.
גלידת סורבה במגוון טעמים.
קרם ברולה וניל צרפתי קלאסי.
תחתית של קראמבל פריך, פרפה חלבה. מוגש עם רוטב שוקולד ושערות קדאיף.
תחתית קראמבל קשיו קרם לימון עשיר ומרנג איטלקי.
קרם קינדר קטיפתי בין שתי שכבות של בצק, עוגיות קוקוס שוקולד ציפס מוגש בליווי גלידה וניל.
עוגת שוקולד חמה עם ליבת שוקולד נוזלית. מוגש עם גלידת וניל.
קינוח איטלקי קלאסי מוגש בליווי רוטב פסיפלורה מרענן.
250 גר' אנטריקוט, 250 גר' סינטה (לנוהגים לאכול חלק אחורי), 200 גר' צלעות טלה, 200 גר' קבב, 200 גר׳ פרגית, ירקות צלויים ו2- תוספות לבחירה על מצע לבש ואנטיפסטי וקינוח.
נתח אנטריקוט על עצם, במשקלים משתנים, המחיר ל100 גרם - שאל את המלצר.