עסקיות
עסקיות מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00 // לא כולל חגים // מוגבל לישיבה של עד 8 סועדים בשולחן.
כוללות מנה ראשונה , עיקרית + *תוספת ושתיה קלה לבחירה
שדרוגים: קינוח – 32 ש"ח | שליש בירה מהחבית – 15 ש"ח | כוס יין – 16 ש"ח | בקבוק שתייה קלה – 9 ש"ח
המנות בתפריט עשויות להכיל ביצים, סויה, בוטנים, שקדים, קשיו, אגוזי לוז, צנובר, פיסטוק, גלוטן (חיטה), שיבולת שועל, אגוזים, דגים, שומשום ומרכיבים אלרגנים נוספים וזיתים העשויים להכיל חרצנים
בתוספת 9 ש"ח למחיר העסקית (יחידה אחת )
בתוספת 12 ש"ח למחיר העסקית (יחידה אחת )
חציל שרוף על האש, בתיבול בשמן זית,לימון, מלח ופלפל.עם טחינה ירוקה, קרם לימון כבוש , סלסת עגבניות עם עשבי תיבול טריים, שום קונפי ושמן ירוק בליווי פלוט לחם
סלק מבושל עם תפוח מקורמל, פיסטוק קלוי, שמן זית, מיץ לימון ורוטב בלסמי
פוקאצ'ת עשבי תיבול אפויה בטאבון, בתוספת ממרח פלפלים ושמן זית. בתיבול בלסמי ושום קונפי
עדשים שחורות, קוביות סלק, בצל סגול קצוץ, פטרוזיליה, נענע, כוסברה ובצל ירוק. בתיבול שמן זית, לימון וסלסת עגבניות.
פוקאצ'ה אפויה בטאבון, בתוספת ירקות שוק קלויים, שום קונפי ועשבי תיבול. בליווי טחינה ירוקה
עסקית 79
חזה עוף בציפוי פריך פירורי לחם יפניים (פנקו)*מכיל שומשום
חזה עוף צלוי על הגריל בליווי תוספת לבחירה
עסקית 95
נתחי פרגיות במרינדת אריסה והדרים, צרובים בגריל ומוקפצים עם פטריות, גלדי בצל, שום קונפי ושעועית ירוקה. על מצע עלים ירוקים, עגבניות שרי, מלפפון, בצל ירוק, קוביות בטטה וסלק בתיבול וויניגרט הדרים
ראגו טלה וירקות שורש בבישול ארוך, גלדי בצל וקוביות חציל , סוכריות שרי, גרגירי חומוס, צנוברים, עשבי תיבול ותבלינים ארומטיים במחבת עטופה בבצק לוהט
פרגית צלויה על הגריל מזוגגת בציר עוף, בתוספת קרעי תפוח אדמה ושעועית ירוקה בטמפורה.
המבורגר 250 גרם צלוי על הגריל בתוספת צ'יפס שדרוגים: בצל מטוגן -7 ש"ח, ביצת עין, פטריות ופלפל קלוי -9 ש"ח לתוספת, אסאדו -18 ש"ח
חזה עוף צרוב, פסטה, פטריות, שעועית ירוקה, שום קונפי, בצל ועשבי תיבול. ברוטב שמן זית ונגיעות קרם שום.
מאפי ממולא נתחי פרגיות וכבש עם בצל מטוגן, חמוציות, עשבי תיבול ושבבי פיסטוק. בתיבול ראס אל חנות, ממרח פלפלים פיקנטי וטחינה ירוקה.
פילה דג אפוי במרינדת עשבי תיבול ונגיעות שמן ירוק בתוספת קרם אפונה ומג'דרת בן גוריון.
עסקית 125
250 גר' אנטריקוט מיושן 21 ימים , צלוי על הגריל, מוגש עם צ'ימיצ'ורי לצד ירקות אפויים ותוספת לבחירה
250 גר' סינטה מיושן 30 ימים צלוי על הגריל, מוגש עם דמי גלאס לצד ירקות אפויים ותוספת לבחירה *לנוהגים לאכול חלקים אחוריים
בשר אסאדו בבישול ארוך, ברוטב ברביקיו ביתי על קרם בטטה. בתוספת קרעי תפוח אדמה וסלט "טאבולה" עשים שחורות