תפריט
המנות שבתפריט עשויות להכיל ביצים, סויה, בוטנים, גלוטן (חיטה), שיבולת שועל, אגוזים, דגים, שומשום, מרכיבים אלרגניים נוספים וזיתים העשויים להכיל חרצנים.
חציל שרוף על האש, בתיבול שמן זית, לימון, מלח ופלפל. עם טחינה, קרם לימון כבוש, סלסת עגבניות עם עשבי תיבול טריים, שום קונפי ושמן ירוק. בליווי פלוט לחם.
קוביות דג משתנה לפי השף, צנונית קריספית, פרי העונה, קרם שום לימון, גרידת לימון ותערובת עשבי תיבול. בתיבול גספצ'ו מרענן ונגיעות שמן ירוק, בליווי פלוט לחם.
פוקצ'ה אפויה בטאבון, מתבלים טחינה, ממרח פלפלים קלויים.
מאפה במילוי בשר בקר וכבש, ירקות שורש, פלפל קלוי, זיתי קלמטה, צנוברים ועשבי תיבול. בליווי טחינה
משתנה כל יום.
פוקאצ'ה אפויה בטאבון, בתוספת ירקות שוק קלויים, שום קונפי ועשבי תיבול. בליווי טחינה.
פוקאצ'ה אפויה בטאבון עם בצל מקורמל, תערובת פטריות וקרעי בשר אסאדו בבישול ארוך. ברוטב ציר בקר, שום קונפי.
פטריות שמפניון מוקפצות במרינדה אסייתית ואגוזי לוז קלויים.
נתחי סינטה בתיבול שמן זית ובלסמי מצומצם וגלדי בצל אפויים, עגבניות שרי, צנונית קריספית ושום קונפי. בליווי פלוט לחם.
פרוסות סינטה צלויות במידת עשית "מדיום", שום קונפי, מלח גס, פלפל גרוס וחרדל דיז'ון, בתוספת רליש מלפפונים כבושים ופלוט. מוגש קר.
מלפפון, עגבנייה, חסה עלי בייבי, צנונית, בצל סגול, זיתי קלמטה וקרוטונים ברוטב ויניגרט הדרים.
סלט קינואה אדומה אורגנית, קוביות סלק, סלרי, רכז רימונים, אגוזי לוז, בצל, שמן זית, מלח, פלפל, מיץ לימון, סלסת עגבניות וחמוציות.
נתחי פרגיות במרינדה, צרובים בגריל ומוקפצים עם פטריות, גלדי בצל, שום קונפי ושעועית ירוקה. על מצע עלים ירוקים, עגבניות שרי ומלפפון.
מוגש עם תוספת לבחירה ושתייה קלה לבחירה: לימונדה / תפוזים.
מוגש עם תוספת לבחירה ושתייה קלה לבחירה: לימונדה / תפוזים.
פיתה ממולאת בקציצת טלה אפויה בטאבון, מתובלת עם כוסרבה, בצל, ראס אל חנות ותבלינים ארומטיים.
פילה דג אפוי במרינדת עשבי תיבול ונגיעות שמן ירוק. בתוספת שעועית ואורז מג'דרה.
קציצת המבורגר עסיסית במשקל 250 גרם צלויה בגריל בתוספת צ'יפס.
תוספות לבחירה: ביצת עין 12 | בצל מטוגן 7 | פטריות 9 | פלפל קלוי 9 | אסאדו 19
נתח אנטריקוט מיושן 350 250/ גרם, צ'ימיצ'ורי בתוספת תפו״א קריספי בעשבי תיבול.
סטייק סינטה מיושן 300 גרם צלוי על הגריל, שעועית ירוקה מוקפצת.
מדליוני פילה בקר על הגריל, בתוספת בטטה "ברולה", פטריות פורטבלו ושעועית ירוקה מוקפצת ברוטב יין אדום.
ראגו טלה וירקות שורש בבישול ארוך, גלדי בצל וקוביות חציל, סוכריות שרי, גרגירי חומוס, צנוברים, עשבי תיבול, טחינה ותבלינים ארומטיים במחבת עטופה בבצק לוהט.
תבשיל פריקי חיטה וירקות שורש, קוביות סלק ובטטה, עשבי תיבול ואגוזי לוז ונתחי אסאדו מעל בבישול ארוך ברוטב ברביקיו וציר בקר.
חזה עוף צרוב, פסטה, פטריות, שעועית ירוקה, שום קונפי, בצל ועשבי תיבול. ברוטב אסייתי שמן זית.
פרגית צלויה על הגריל במרינדה , בתוספת תפו״א קריספי בעשבי תיבול ושעועית ירוקה מוקפצת.
נתח אנטריקוט על עצם, במשקלים משתנים, המחיר ל100 גרם - שאל את המלצר.
בשר אסאדו בבישול ארוך, ברוטב ברביקיו ביתי על קרם בטטה. בתוספת תפו״א קריספי בעשבי תיבול.
חזה עוף טרי בציפוי תערובת פריכה של פרורי לחם ופנקו בתוספת צ'יפס
מצע של קרמבל דקואז נוגט, קרם פטל, קרם מנגו ורוטב תות ומנגו רענן.
מלבי על בסיס חלב קוקוס עם רוטב מי ורדים, שבבי קוקוס קלוי, שערות קדאיף ועוגית מקרון
פונדנט שוקולד חם מוגש בליווי כדור גלידה.
פאי בצק פריך במילוי תפוחים מקורמלים , עם קרם שנטילי, מוגש עם כדור גלידת וניל.
(גבינה ותות פרווה) קראמבל פריך, קרם "גבינה יוגורט", קרם תות בציפוי גנאש שוקולד לבן ותות.
גלידת סורבה במגוון טעמים עם מחית פירות יער ועלי נענע.
ראשונות
סיגר ממולא בשר טלה, צנוברים ותבלינים ארומטיים, בזיגוג טחינה גולמית וסילאן.
פטה כבד עוף, עם ריבת בצל/ עגבניות שרי )משתנה(, בעיטור שברי פיסטוק. מגיע עם פלוט של בצק פריך.
עיקריות
25 גר' אנטריקוט, 300 גר' סינטה (לנוהגים לאכול חלק אחורי), 200 גר' צלעות טלה, 200 גר' קבב, 200 גר׳ פרגית, ירקות צלויים, 2 תוספות לבחירה וקינוח.
500 גר' אנטריקוט, 600 גר' סינטה (לנוהגים לאכול חלק אחורי) 400 גר' צלעות טלה, 400 גר' קבב, 400 גר׳ פרגית, ירקות צלויים, 4 תוספות לבחירה ו2- קינוחים.
300 גר' של צלעות טלה, ירקות על האש ותוספת לבחירה.
300 גר׳ עם ירקות צלויים ותוספת לבחירה.